Ugrás a tartalomra

Singh Viki a tavaszi fesztiválon

2024. április 07. vasárnap
A Budafok Big Band koncertjén lép fel a Rising Star felfedezettje
Singh Viki a tavaszi fesztiválon

Singh Viki énekes és dalszerző, a Rising Star tehetségkutató egykori nagy felfedezettje is fellép a 48. Budafok-tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál nyitóeseményén. A sztár a 30 éves Budafok Big Band jubileumi koncertjén énekel.

Rendkívüli koncerttel kezdődik a Budafok Big Band részvételével a 48. Budafok-tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál. A koncerten fellép május 10-én Singh Viki, Kiss Enikő és Nádor Dávid is a Klauzál Ház színháztermében. A koncerten a popkultúra nagyjainak slágerei hangoznak el swing stílusban.

A Budafok Big Band 30 éve alakult, főleg a XXII. kerületi Nádasdy Kálmán Művészeti Iskola növendékeiből. A zenekar művészeti vezetője Puskás Csaba trombitaművész.

Singh Viki énekes és dalszerző a Rising Star tehetségkutató által vált ismertté, azóta több alkalommal láthattuk többek között a Red Bull Pilvaker és A Dal színpadán, valamint a SIX musicalben.

Nádor Dávid énekes és dobos a The Voice-ban tűnt fel, a Magyarul Szeretjük zenekar énekese.

Kiss Enikő énekes számos hazai zenés produkcióban szerepel, a Magyarul Szeretjük zenekar énekese.

A koncert szünetében meglepetéssel készül a Klauzál Gábor Művelődési Központ a 48. Budafok-tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál nyitóeseményén.

(VH)